Bernhards Ontmoeting 

Ontmoeting & Cultuur

 La Dolce Vita

Matinee

Maak van een gewone zondagmiddag een onvergetelijke middag

Stichting Bernhards Ontmoeting organiseert dit voorjaar een sprankelend matinee La Dolce Vita in de Schouwburg Hengelo. Bij La Dolce Vita komen drie zaken samen: muziek, ontmoeting en gezelligheid. Je geniet hier van de mooiste, meest romantische, spectaculaire, moderne en klassieke opera’s en musical. Genieten van heerlijke Italiaanse hapjes met prachtige zang (aria, ballades, klassieke tophits) in een gezellige sfeer. 

La Dolce Vita is een heerlijke voorstelling voor iedereen die op luchtige wijze kennis wil maken met opera en musical. Niet stoffig, maar sexy, grappig en ontroerend. Toegankelijk voor iedereen én u leert er ook nog wat van. Geniet van de vele hoogtepunten uit de opera- en musicalwereld en laat u meeslepen onder het genot van Italiaanse hapjes.

Dit initiatief is ontstaan uit een samenwerking tussen Stichting Bernhards Ontmoeting en Schouwburg Hengelo.


                                          klik voor vergroting op flyer

Programma 12 februari

Edgar Bloem, Jeroen van Haagen en Michael de Lange als het Tenoren-trio Tenorissimo, Sandra Fluttert en Elena Kopanychuk (sopranen) zingen een prachtige mix uit hun repertoire. Van geliefde all-time favorites tot avontuurlijke juwelen. De mooiste aria’s uit Franse, Duitse en Italiaanse opera's van o.a. Puccini, Bizet, Donizetti, Strauss, Verdi en Kalman. Zij worden begeleid door pianist Erwin Strikker.