Bernhards Ontmoeting 

Ontmoeting & Cultuur

PERSBERICHT


CORONA-MAATREGELEN: OPERADINER  21 november 2021 AFGELAST

Het aantal coronabesmettingen en ziekenhuisopnames is fors gestegen en de druk op de zorg neemt toe. Om het aantal contacten zoveel mogelijk te beperken en de verspreiding van het virus een halt toe te roepen heeft het kabinet vrijdag 12 november extra maatregelen afgekondigd. 

Dit heeft tot gevolg dat wij besloten hebben het operadiner van 21 november 2021 in de Schouwburg af te lassen. De voorstelling is uitverkocht, maar met een grote groep bij elkaar komen, is niet wenselijk.  Voor nu is het belangrijk dat iedereen gezond blijft en doen wij er alles aan om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Veiligheid en gezondheid gaan voor.

Kaarten
Voor mensen die een kaart hebben voor het operadiner La Dolce Vita op zondag 21 november deze worden omgeboekt naar de editie van zondag 13 februari 2022. Bij verhindering kan contact opgenomen worden met de kassa van Schouwburg Hengelo via info@schouwburghengelo.nl

Operadiner La Dolce Vita
Het operadiner is een nieuw initiatief en samenwerking van Stichting Bernhards Ontmoeting en Schouwburg Hengelo.
Tijdens het operadiner wordt het publiek getrakteerd op bekende opera-aria’s en duetten. Geen zwaar-op-de-maag opera, maar lichte stukken, uitgevoerd door operaprofessionals. Met een toelichting op de werken en een flinke dosis humor. Een appetizer voor de operaleek en een lekker tussendoortje voor de operakenner. Tijdens het operadiner wordt een Italiaans viergangenmenu geserveerd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Bernhards Ontmoeting