Bernhards Ontmoeting 

Ontmoeting & Cultuur

La Dolce Vita
Matinee
Maak van een gewone zondagmiddag een onvergetelijke middag
Stichting Bernhards Ontmoeting organiseert dit voorjaar een sprankelend matinee La Dolce Vita in de Schouwburg Hengelo. Bij La Dolce Vita komen drie zaken samen: muziek, ontmoeting en gezelligheid. Je geniet hier van de mooiste, meest romantische, spectaculaire, moderne en klassieke opera’s en musical. Genieten van heerlijke Italiaanse hapjes met prachtige zang (aria, ballades, klassieke tophits) in een gezellige sfeer.
La Dolce Vita is een heerlijke voorstelling voor iedereen die op luchtige wijze kennis wil maken met opera en musical. Niet stoffig, maar sexy, grappig en ontroerend. Toegankelijk voor iedereen én u leert er ook nog wat van. Geniet van de vele hoogtepunten uit de opera- en musicalwereld en laat u meeslepen onder het genot van Italiaanse hapjes.
Dit initiatief is ontstaan uit een samenwerking tussen Stichting Bernhards Ontmoeting en Schouwburg Hengelo


                                         klik voor vergroting op flyer

Programma 16 april

Deze middag wordt een mix van opera en musical; van Mozart, Verdi tot Frank Sinatra en Ennio Morricone.  Met ludieke duetten, ontroerende aria's en ook humor ontbreekt niet. Geniet van livemuziek uitgevoerd door Edgar Bloem, Jeroen van Haagen en Michael de Lange als het Tenoren-trio Tenorissimo, Sandra Fluttert en Elena Kopanychuk (sopranen) onder begeleiding van pianist Erwin Strikker. Kortom: een middag vol entertainment